Termeni si Conditii

Inregistrarea pe site echivaleaza cu acceptarea urmatoarelor mentiuni

Cand colectam datele personale:

 • Cand ni le furnizezi intrand in contact cu noi prin apel telefonic, e-mail sau pe site-ul brava-antiaeriana.ro
 • Cand completezi o cerere de oferta
 • Cand esti de acord cu folosirea Cookies la navigarea pe site-ul brava-antiaeriana.ro

Ce date colectam

Acestea pot include: nume, data nasterii, adresa, numar de telefon, email, nume companie, IP, localizarea geografica atunci cand accesezi website-ul www.brava-antiaeriana.ro, informatii despre cum utilizezi si cum interactionezi cu site-ul, informatii din cookies (daca ai fost de acord sa le utilizam).

Securitatea datelor

Ne-am luat masurile tehnice si organizatorice pentru a ne asigura impotriva pierderilor sau accesului neautorizat, distrugerii, folosirii, modificarii, precum si pentru pastrarea confidentialitatii.

Cum folosim datele tale

 • Informatiile tale sunt folosite pentru a procesa solicitarea/cererea pe care ai facut-o, precum si pentru a-ti imbunatati experienta pe site.
 • Cand ne adresezi o solicitare/cerere de oferta, iti putem cere urmatoarele informatii: nume, data nasterii, numar de telefon, email, adresa, numele companiei (daca este cazul). Procesam aceste date, fiind necesare in colaborarea cu tine si daca nu ni le furnizati nu vom putea intra in contact pentru a va raspunde solicitarilor tale.
 • Vom transmite datele dumneavoastra numai furnizorilor cu care lucram si numai in scopul de a incheia un contract de vanzare cumparare cu dumneavoastra pentru imobilele pe care le promovam, sau atunci cand este cerut de lege si pentru exercitarea drepturilor noastre legale.
 • Nu vom dezvalui datele tale personale furnizorilor sau altor colaboratori, in scopul de a primi comunicari de la acestia (oferte, prezentari de produse si servicii, newsletter etc).

Cat timp pastram datele tale

Pastram datele tale atat timp cat este necesar pentru desfasurarea activitatii si pentru indeplinirea obligatiilor cotractuale pe care le avem cu tine, in functie de acordul pe care ni l-ai dat.

Achizitia de imobile

Cand cumperi unul sau mai multe apartamete din complexul Brava Antiaeriana, iti retinem informatiile pentru o perioada de 2 ani. Este obligatia noastra legala de a pastra aceste informatii, in scopul desfasurarii rapoartelor contractuale cu tine.

Cererile

Daca ti-ai exprimat acordul de a pastra datele furnizate de tine, le vom pastra atata timp cat este necesar pentru a raspunde cererii tale si pentru o perioada de pana la 2 ani.

Drepturile tale

Ai urmatoarele drepturi:

 • Sa ceri o copie a datelor pe care le detinem despre tine si sa iti spunem cum le utilizam.
 • Sa soliciti rectificarea sau stergerea datelor date, precum si restrictionarea procesarii acestora.
 • Sa iti retragi acordul pentru prelucrarea datelor tale
 • Sa primesti datele tale personale intr-un format portabil, utilizat in mod obișnuit, care poate fi citit electronic, pentru a fi transferat altei companii care proceseaza datele personale, la solicitarea ta expresa. Cu toate acestea, in anumite circumstante, este posibil sa nu iti putem furniza unele sau toate datele personale, de exemplu, daca este compromisa confidentialitatea unei terte parti.

Prin completarea acestui formular:

 • Esti de acord ca datele tale sa fie transmise la SC ISORAST TECHNOLOGY-ROTARY SRL.
 • Confirmi faptul ca toate informatiile din acest formular sunt adevarate şi complete şi, in conformitate cu prevederile Legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulatie a acestor date.
 • Esti de acord ca firma SC ISORAST TECHNOLOGY-ROTARY SRL. sa prelucreze aceste date cu caracter personal direct sau prin intermediul tertilor contractanti in vederea furnizarii de informatii, a derularii oricaror comunicari intre firma şi tine.
 • Declari ca ti s-au adus la cunostinta prevederile Legii 677/2001 prin care ai urmatoarele drepturi: dreptul la informare (art. 12), dreptul de acces la date (art. 13), dreptul de interventie asupra datelor (art. 14), dreptul de opozitie (art.15), dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art.17) şi dreptul de a te adresa justitiei (art.18).
 • Esti de acord cu folosirea datelor tale personale pentru a primi informatii despre produse şi activitati ale bancii şi ale partenerilor sai.
 • De asemenea, imputernicesti banca sa furnizeze aceste informatii autoritatilor abilitate de lege, la cererea acestora, in conditiile legii.

SC ISORAST TECHNOLOGY-ROTARY SRL. depune toate eforturile pentru a prezenta in mod cat mai clar şi concis toate informatiile din acest site. Cu toate acestea, SC ISORAST TECHNOLOGY-ROTARY SRL. nu este şi nu va fi legal responsabila sub nicio circumstanta pentru nicio inadvertenta ori descriere eronata a informatiilor prezentate in acest site.

Niciuna dintre informatiile prezentate in cadrul acestui site nu reprezinta o oferta sau recomandare de a contracta, de a achizitiona un produs sau de a va angaja in orice alta tranzactie. De asemenea, informatiile prezentate pe acest site nu reprezinta consiliere in domeniul investitiilor, juridic sau in alt domeniu. Informatia care se regaseşte pe acest site este prezentata exclusiv in scop informativ, neputand fi folosita ca baza legala pentru nicio actiune sau demers in fata tertilor.

SC ISORAST TECHNOLOGY-ROTARY SRL. nu garanteaza disponibilitatea bunurilor prezentate şi nu işi asuma responsabilitatea pentru descrierile acestora. Imaginile prezentate pe site sunt cu titlu de exemplu, iar bunurile pot diferi de imagini in orice mod (culoare, accesorii, aspect, detalii tehnice etc).

Este interzisa reproducerea, distribuirea sau publicarea sub orice forma a continutului materialelor prezentate pe acest site, de catre orice persoana, fara acordul scris prealabil al SC ISORAST TECHNOLOGY-ROTARY SRL.

Orice incercare, de orice natura, de modificare a imaginilor şi/sau informatiilor din prezentul site, precum şi realizarea de link-uri catre portalul Grupului, fara acordul scris prealabil al SC ISORAST TECHNOLOGY-ROTARY SRL. cu exceptia celor efectuate de catre detinatorul legal al prezentului site – SC ISORAST TECHNOLOGY-ROTARY SRL., da dreptul unilateral şi neechivoc ca SC ISORAST TECHNOLOGY-ROTARY SRL. sa faca uz de toate prerogativele sale de a se adresa instantelor legal competente pentru sanctionarea acestor fapte.

SC ISORAST TECHNOLOGY-ROTARY SRL. nu poate garanta/controla actualitatea/exactitatea informatiilor prezente pe paginile de Internet, detinute de terti, care fac trimitere la acest site.

SC ISORA ST TECHNOLOGY-ROTARY SRL.nu poate fi responsabila pentru niciun fel de daune produse in orice fel de folosirea site-ului sau legate de gradul de performanta al site-ului.

Pentru informatii suplimentare, intrebari sau reclamatii legate de colectarea datelor tale personale, pastrarea si procesarea acestora, te incurajam sa ne contactezi prin formularul de contact aflat pe site-ul www.brava-antiaeriana.ro, sau la numerele disponibile.